ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ


 • Για Ραντεβού, καθώς και τηλεφωνικές ηλεκτρονικές παραγγελίες, επικοινωνήσατε:
 • Τηλεφωνικά στο 2610420586
 • Ηλεκτρονικά:
  – στη φόρμα επικοινωνίας του www.minanikolopoulou.gr
  – στο e-mail: info@minanikolopoulou.gr
  – στο facebook: Mina Nikolopoulou – Γάμος & Βάπτιση
 • Ώρες εξυπηρέτησης πελατών: Δευτέρα, Τετάρτη: 10:30 – 13:00 – Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:30 – 13:00 & 18:30 – 20:00

Αν επιλέξετε την τηλεφωνική παραγγελία, αυτή κατόπιν πρέπει να επιβεβαιωθεί (όσον αφορά κωδικούς, χρώματα, ποσότητες, σημείο παράδοσης, κλπ) και ηλεκτρονικά (με e-mail, fb ή φόρμα).

Αν επιλέξετε την ηλεκτρονική παραγγελία, καλό θα είναι να επικοινωνήσετε πριν και τηλεφωνικά μαζί μας.

Σε κάθε περίπτωση γίνεται ηλεκτρονική επιβεβαίωση της παραγγελίας για αποφυγή λαθών.

Η παραγγελία σας μπαίνει στην παραγωγή και ξεκινά να ετοιμάζεται το αργότερο εντός 2 εργασίμων ημερών από την επιβεβαίωσή της, την τραπεζική σας κατάθεση & την αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης στο info@minanikolopoulou.gr. Όταν ετοιμαστεί σας αποστέλλουμε φωτογραφίες για επιβεβαίωση ολοκλήρωσης της παραγωγής. Η παράδοση στην μεταφορική ή κούριερ, γίνεται 1 εργάσιμη μετά την κατάθεση της εξόφλησης & της αποστολής του σχετικού αποδεικτικού.

Η παραγγελία συσκευάζεται με τρόπο καθ’όλα κατάλληλο και ασφαλή, ώστε να προστατεύεται πλήρως και να μην κινδυνεύει από ζημιές κατά τη μεταφορά.

Παραδίδουμε την παραγγελία:

 • είτε στο κατάστημά μας
 • είτε σε Μεταφορική (μεγάλα δέματα)
 • είτε σε Κούριερ (μικρά δέματα)

Ο Χρόνος παράδοσης εξαρτάται από το είδος και την ποσότητα της παραγγελίας σας και τον συμφωνούμε κατά την επιβεβαίωσή της. Ενδεικτικά για αστόλιστα είδη είναι περίπου 10 εργάσιμες, για στολισμένα περίπου 15 εργάσιμες, για βαπτιστικά 25 εργάσιμες κ.λ.π. Οι χρόνοι αυτοί δεν ισχύουν σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας (όπως απεργίες, lockdown λόγω κορονοϊού, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις, φυσικές καταστροφές κ.λ.π.)

Το κόστος μεταφοράς βαρύνει τον πελάτη.

Η πώληση από πλευράς μας ολοκληρώνεται κατά τη χρονική στιγμή που η παραγγελία παραδίδεται είτε outdoor, είτε σε μεταφορική είτε σε κούριερ. Και ως εκ τούτου η ευθύνη της μεταφοράς και η ζημία από πιθανή απώλεια ή καταστροφή κατά τη μεταφορά, ανήκει στον μεταφορέα.

Ακύρωση παραγγελίας με επιστροφή προκαταβολής δεν γίνεται, αν η ακύρωση οφείλεται σε υπαιτιότητα του πελάτη, (πχ άλλαξε γνώμη, ακυρώθηκε το μυστήριο κλπ.).

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 5 ημερών από την παραλαβή (με δικό μας κόστος μεταφοράς) μόνο αν:

 • το είδος που παραλάβατε είναι από λάθος μας, διαφορετικός κωδικός από αυτόν που αναγράφεται στην παραγγελία σας.
 • η εσωτερική συσκευασία δεν έχει παραβιαστεί
 • μας προσκομίσετε το παραστατικό αγοράς

Στην περίπτωση που παραλάβετε λάθος κωδικό, μετά την επιστροφή της λανθασμένης παραγγελίας και αφού ελεγχθεί, είτε θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων εντός 10 ημερών, είτε θα προχωρήσουμε στην αποστολή της ορθής παραγγελίας.

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές για τους παρακάτω λόγους:

 • αν από κακή λειτουργία της μεταφορικής παραλάβατε ανοιγμένες ή κατεστραμμένες συσκευασίες, τα προϊόντα καταστράφηκαν κατά τη μεταφορά ή η μεταφορική καθυστέρησε σοβαρά την παράδοση σε σας.
 • αν οι αποχρώσεις των ειδών που παραλάβατε διαφέρουν ελαφρώς από αυτά που βλέπετε στην οθόνη σας, γιατί αυτό οφείλεται στην διαφορετικότητα της ανάλυσης των οθονών.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΛΗΡΩΜΗ

Προκαταβολή το 65% & εξόφληση μια ημέρα πριν την φόρτωση.

Τραπεζικοί λογαριασμοί στο όνομα: Νικολοπούλου Δήμητρα

Εθνική GR0601103630000036375651357

Πειραιώς GR4401725150005515013525666

Πρέπει οπωσδήποτε στην αιτιολογία της κατάθεσης να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας (αυτό με το οποίο κάνατε την παραγγελία).

Αν η κατάθεση να γίνει από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω (π.χ. από eurobank σε Πειραιώς ή από ΕΤΕ σε Πειραιώς κλπ), τότε για τα έξοδα που μας παρακρατεί το τραπεζικό σύστημα, θα πρέπει:

 • για κατάθεση από το Ταμείο της άλλης τράπεζας, να καταθέσετε επιπλέον 4 €
 • για κατάθεση μέσω e-banking,  στην “επιβάρυνση εξόδων” να επιλέξετε “OUR”.

Ειδάλλως η παραγγελία δεν θεωρείται εξοφλημένη.

Το καταθετήριο αποτελεί αποδεικτικό πληρωμής και πρέπει να μας το αποστείλετε στο info@minanikolopoulou.gr, ώστε αν αφορά προκαταβολή να ξεκινήσει η παραγωγή ή αν αφορά εξόφληση να γίνει η φόρτωση.

© 2008-2019 Νικολοπούλου Μίνα - Νοταρά 90, 26442, Πάτρα - τηλ/φαξ: 2610.420586 - info (at) minanikolopoulou.gr